Ja det føltes nesten sånn, der jeg stod og bakte blåbærmuffins igår kveld for å ta med til fjells....
men fikk lyst til å dele oppskriften også med dere*smiler*
Blåbærmuffins
Lag dobbelt porsjon når du er igang. Muffinsene er flotte å fryse ned;)
• 2 stk egg
• 1,5 dl sukker
• 75 g smeltet smør
• 0,5 dl melk
• 3 dl hvetemel
• 1 ts bakepulver
• 2 dl blåbær
Fremgangsmåte
(20 stk vanlig størrelse, i mine amerikanske muffinsformer her, blir det ca 10))
Sett ovnen på 225 grader C.
Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett det smeltede smøret, mel og bakepulver vekselvis med melken. Ha i blåbærene.
Ha røren i muffinsformer og stek midt i ovnen i 12-15 minutter.
Serveres varme eller lune med litt blåbærsyltetøy og pisket krem eller is til.
På kjøkkenbenken har det kommet litt nytt, kan du se hva det er? Jepp, et koppestativ!
Mangler bare noen flere kopper, foreløpig er kun mine to kopper fra Chios hengt opp....
God helg ♥
Kos deg masse på tur, med herlige jenter og deilige muffens!!!
SvarSlettGod helg!
Klem fra Anne-Marit
Muffinsene gikk ned på høykant, og helga ble topp med toppers jenter;)
SlettDu kunne jo sendt noen mufins på gutte tur også:-) God tur:) ( hi hi hi hi)
SvarSlettJeg prøvde å prakke med han noen, men de lå igjen her i fryseren når jeg kom hjem. Makan til mannfolk, hi,hi..
Slett