fredag 3. august 2012

Når rotet er ditt..


Det er vel ingenting som er så kjedelig som å rydde opp etter andre? Og så lett en blir litt motløs når du nesten møter rotet i døra? Mang en gang har jeg tenkt at nå må det jammen tas et tak. 
Ikke i rotet, men i folka som jeg deler hus med. 

Og når jeg har bestemt meg for at ting skal ordnes opp i, ja da er det ikke lett å motsi denne dama. Snille og medgjørlige som folka her jo egentlig er, tar hver og en sitt rot. 

Men?? Det ble jo nesten ikke ryddigere? Uff, så viser det seg at de fleste jakkene som henger så det bugner på knaggene på veggen og ikke er hengt inn i skyvedørsgarderoben, ja de er mine..Og skoa? Uff, de fleste parene som står stablet og på den lille skohylla var visst også mine. Og jeg som har terpet mang en gang at det MÅ da gå an å ha de fleste skoene sine inne i skyvedørsgarderoben?

Jeg har jo oppdaget at ting og tang kan flyte litt rundt meg der jeg sitter med strikketøysposene eller symaskinen i stua, for ikke å snakke om når jeg baker og sylter på kjøkkenet eller maler og mekker i garasjen.Men det er jo ikke rot eller? Det skal jeg jo rydde opp!!
Så viser det seg at også i dette lille rommet, er rotet faktisk mitt. 


Vel, nå er rotet borte, gulvet vasket, og kjerringa stille for denne gang.

LilleBessa2 kommentarer:

  1. Ho ho , dette hørtes velkjent ut :) Mannen min pleier å si tørt at ;" jeg kan godt fjerne et av de 2 parene med sko jeg har i gangen altså , så får dere plass tii deres par nr 10 og 11 - HVER " !! Hihi :) Min datter og jeg har like Dilla på sko :))

    SvarSlett
    Svar
    1. Hi,hi... Her er det sko til et helt fotballag noen ganger på tross av at det kun bor 3 her for tiden;))

      Slett

Skriv gjerne noen ord , det varmer mitt ♥ Ha en fin dag videre!