torsdag 30. august 2012

Nyttårsforsett

Nå har det rabla for kjerringa tenker du sikkert!  Og det har det nok også, til og med mange ganger. Ikke det at jeg har merket noe til det, men nå er det vel ikke sånn at man merker det selv heller akkurat?

Når en møter og blir kjent med nye mennesker, så prøver man liksom å plassere dem i et slags system oppi hodet. Og spørsmålene en får fra dem, viser at de prøver visst å få plassert meg også. Ja ikke i det samme hodet da, men i sitt eget.....

I et par dager nå, har jeg vært utsatt for dette. Og en av de tingene man lurte på var om en var A eller B. Jeg snakker ikke om kjendiser her altså, men søvnrytmen. Akkurat som om det er noen vits i å vite om andre?


Vel jeg måtte vel innrømme at jeg var A, ihvertfall om kvelden, hi,hi. Men om morgenen, da heller jeg nok til B-typen. Hvis ikke det er så langt ut i alfabetet som C. *smiler*

Jeg er sååååå trøtt om morgenen. Kan det ha noe å gjøre med at jeg liksom aldri blir ferdig til å få lagt meg om kvelden? I flere år har jeg hatt dette som nyttårsforsett:
 1. Legg deg tidlig!
 2. Stå opp tidlig!Det er ikke så lett .... å få ferdig alt man skal før kveldsnytt. Ja for "noen" har spurt om ikke de kan få hjemmelaget syltetøy,  "noen" har bestilt vimpler som skal syes, "noen" ønsker seg hjemmestrikkede gaver, "noen" skal ha reparert litt klær, "noen" vil prate med meg på facebook, "noen" vil prate i telefon, "noen" skal luftes, og "noen" vil ha hjelp til en blogg. Mens "andre" blir trøtte når morgenen kommer. 

Så NEI, jeg er ikke et A-menneske. Men et JA-menneske, det er jeg!


4 kommentarer:

 1. Så morsomt og fint innlegg, bildene var nydelige også gitt hi hi
  Håper du klarer nyttårsfosettet neste år selv om du er et Ja-menneske :)
  Ha en fin fin kveld :)

  Klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo en stund til nyttår, så det kan jo muligens, hvisomatte,kan hende, forhåpentligvis, hende.... at det skjer tidligere. Tror jammen jeg hiver meg i bingen allerede nå:)

   Slett
 2. Hei på deg!!! Kjenner meg igjen der!!
  Jeg legger meg ALT for sent, og er gørr trøtt når Kl. ringer 07.00!!!!
  Ofte er jeg ikke i seng før 01\02. Og det blir rett og slett for få timer!
  Men likt med deg, så er det så mye som skal gjøres, også er det så godt og bare sitte der "litt" med pc`n på fanget etter alt som skal gjøres er gjort!! ;)
  Da flyr minuttene, som blir til timer. og natta blir altfor kort!!!

  Sov så godt, må snart komme meg i seng jeg også, skal bare............

  SvarSlett
  Svar
  1. He, he, rakk du det "bare" du skulle?

   Slett

Skriv gjerne noen ord , det varmer mitt ♥ Ha en fin dag videre!