tirsdag 3. juli 2012

Bonusordninger

Som sikkert mange andre, er det "bonusordninger" også i dette hjemmet. Dvs at jeg til og med har "bonusbarnebarn". Da et av disse barna feiret sin 6-årsdag, tilbød jeg meg å bake kake.
Det ble selvfølgelig mottatt med mange takk, spesielt fra 6-åringens foreldre som stod midt i en helrenovering av husets kjøkken.
Jeg dro frem den gamle dinosaurformen fra egne barns fødselsdager, og frem vokste det en grønn Tyrannosaurus Rex.


Den lille tassen ble over seg av begeistring, og  6-åringen skrøt av LilleBessas kake selvfølgelig.Da en mor lurte på hvem i all verden LilleBessa var, svarte 6-åringen: "Det er kona til Besse, og hu er bitte, bitte, lita!"

Så nå vet dere opphavet til navnet LilleBessa, og denne grønne Tyrannusaurus Rexen:)

LilleBessa


6 kommentarer:

 1. Ja, jeg har lurt noen ganger på navnet .... og hadde tenkt å spørre, men nå fikk vi jo svaret! For en herlig historie :) .... og kjempekul kake !!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, og denne gutten hadde sin egen versjon av hvorfor det var "lille" bessa. "Mine og dine" er ikke så viktig for dem, så han fant på en egen versjon;) Og kaka er faktisk god i tillegg til kul! Ha en fin dag Gro.

   Slett
 2. Fantastisk historie og en flott kake:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Tar litt tid med en sånn kake, men det er faktisk både lett og gøy;)

   Slett
 3. Så flott kake!
  Heldige meg som vant da!

  Klem beate

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja litt flaks må man ha;) Send meg en mail med ønske om farge og evt tekst, så kan jeg sende den i posten hvis du ikke vil innom bua til LilleBessa på Trosby da? Ha en fin dag!

   Slett

Skriv gjerne noen ord , det varmer mitt ♥ Ha en fin dag videre!