torsdag 19. juli 2012

Det bugner...

....av bringebær i kratt og veikanter. Her hos meg er det store fine bær noen plasser, og kart der hvor sola ikke står på hele dagen. Har plukket meg en bøtte, men må nok ut en tur til når karten får litt tid på seg.
Jordbær er nok min favoritt, men får mer og mer øynene opp for de deilige bringebæra og alle bruksområdene. Liker best når de bare røres med sukker og frysepulver, da synes jeg de smaker som nyplukket selv når de tas opp av fryseren. Minuset med å ikke koke dem, er holdbarheten når de først er tinet. Ca en uke, men her i huset er det ikke noe problem så lenge de fryses i små porsjoner som dette glasset her. 


Jeg lovet dere tidligere å fortelle om etikettene jeg setter på. Selvklebende papir kjøpes hos bokhandleren i A4 format, og etiketter skriver jeg ut fra nettsiden til DANSUKKER. Enklere kan det ikke bli....Etiketter og pynt setter jeg  på når de tas opp av fryseren igjen.
Dette glasset har jeg gjort ferdig allerede til ære for dere :)
Med litt pynt på lokket, passer de til små gaver, 
og hvert år ligger det noen glass fra LilleBessa under juletreet *smiler*

Løøøøp og kjøp plukk!


PS. Imorgen trekkes den heldige vinner av min GIVEAWAY. Fordi noen har problemer med å få kommentert her på bloggen, godtar jeg også kommentarer på Lillebessas fb side HER

2 kommentarer:

 1. nammmmmmmm.
  Får vann i munnen, og mange barndomsminner <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg gleder meg til imorgen, da skal jeg servere den eldre garde her rundstykkeknuter med Lillebessas syltetøy;) ut og plukk anne- marit!

   Slett

Skriv gjerne noen ord , det varmer mitt ♥ Ha en fin dag videre!