søndag 15. juli 2012

Duftende lavendel

Etter å ha kommet hjem fra ferie, har jeg idag kost meg med duften av lavendel. Vel, det skal vel ikke gjemmes bak en stol at duften av klesvask var nesten like sterk.
Uff så masse vask som tårner seg opp etter late feriedager. Enda godt at synet av disse deilige blomstene møtte meg. Etter utpakking, klesvask og hagearbeid, sitter jeg nå og koser meg med miss Marple i en eim av lavendel og binding av lavendelbuketter.



 Du skal selvfølgelig få en liten smakebit av ferieturen senere. Ha en koselig søndagskveld :) Ps. Du har vel ikke glemt min Giveaway? Trekning fredag 20.juli....

LilleBessa

2 kommentarer:

  1. Lavendel er en fantastisk blomst, har selv "oppdaget" den for noen år siden, men jeg har aldri bundet buketter... kanskje noe jeg må prøve:-) Hvor lenge dufter de når de er tørket? Fast innslag på verandaen hvert år hos meg er også sommerfugl-lavendel, synd den bare er ettårig! Ha en fortsatt fin dag:-)
    Adile

    SvarSlett
    Svar
    1. De dufter flere år fremover faktisk. Har buketter fra tidligere hengende oppe, og duften er der når jeg snuser på de iallefall;)Sommerfugllavendel er også fin med den flotte lillafargen ja! Fin dag til deg også...

      Slett

Skriv gjerne noen ord , det varmer mitt ♥ Ha en fin dag videre!