mandag 18. juni 2012

På rekke og rad

Synes det er så koselig med disse minivimplene nå på sommeren, og har noen både ute og inne. Har nettopp fått kjøpt meg litt nye stoffer hos Panduro, og nå skal det syes.

Tenkte å dele fremgangsmåten med dere her ;) Aller først trenger du en mal for hvordan vimplene skal se ut. Mine er klippet ut i papp, så det er lett å tegne omrisset rundt. De er 8,5 cm brede på toppen og 9,5 cm lange inkl sømmonn. Klipp ut 2 og 2 like, så mange du trenger. Jeg bruker 7 vimpler i rekken.Legg to og to sammen med retten mot hverandre og sy på begge sider. Klipp av løse tråder, og nederst på tuppen før du vrenger. Dytt tuppen ned med en saks el. Stryk vimplene etter vrenging.

 Fest skråbåndet som på bildet med nåler, og sy en søm akkurat i bretten.


Brett skråbåndet over på andre siden av vimplene, og sy. Endene brettes inn som på bildet i begge ender.I morgen skal jeg vise dere hvordan du trykker tekst på vimpel-rekken.LilleBessa

2 kommentarer:

 1. SÅ fin vimpel!!!!
  Tror jeg må lære meg og sy!!!
  Kanskje jeg skal ta meg tid til det til høsten!!!
  Ha en fin mandagskveld.
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det ;) Som du ser, er det veldig enkelt, og etterhvert tar det faktisk ikke så lang tid heller. Det lengste steget, er å få symaskinen opp av kassen, he,he..

   LilleBessa

   Slett

Skriv gjerne noen ord , det varmer mitt ♥ Ha en fin dag videre!