Ja det holdt det på å bli da jeg skulle lage mine rundstykkeknuter! Glemte rett og slett hele deigen som stod til heving i ovnen.
Enda godt jeg ikke hadde doblet gjæren selv om det var dobbel porsjon, da hadde vel det gått som i eventyret om grøtgryta .Den som kokte og kokte og rant og rant over til grøten fylte hele huset og fløt ut døra.

Tenkte jeg skulle dele denne lettvinte oppskriften med dere. Her kommer den:
- 1/2 l vann
- 50 g gjær
- 50 g margarin
- 1 1/2 ts salt
- 1 kg hvetemel
Etterhev ca 20 min.
Pensle med sammenvispet egg, og strø på valmuefrø.
Stekes 12-15 min på 225 gr.
Nå skal jeg koose meg med varme rundstykker og selvplukkede bjørnebær fra i høst. Min produksjon av syltetøy skal du få høre om senere;)
Ha en fin tirsdag du også
LilleBessa
Kjenner formelig duften og smaken helt hit!
SvarSlettDu får ta deg en tur på hjemlige trakter, Tulla skulle komme en dag, bli med da vel;)
SvarSlettSå kul måte å forme rundstykkene på, tror ikke jeg har sett den før.
SvarSlettDe ser kjempegode ut.
Ønsker deg en riktig fin dag!
De er kjempegode, også imponerer du gjestene litt med knutene da,hi,hi.. Hyggelig at du stakk innom.
SlettLilleBessa